Alkollü Sürücüye Denetim Şoku: Araçtan Sahte İçki ve Silah Malzemeleri Çıktı

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde durdurulan alkollü sürücünün aracında sahte içki, bıçak ve fişek ele geçirildi.

ASAYİŞ - 29-04-2026 10:59

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde polis ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimde, alkollü olduğu belirlenen bir sürücünün aracında dikkat çeken malzemeler ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulama sırasında şüpheli bir araç durduruldu. Araç sürücüsü A.A.’nın yapılan kontrolde 1.64 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Araçta gerçekleştirilen aramalarda, şişeler içerisinde el yapımı sahte içki olduğu değerlendirilen sıvılar, 4 adet bıçak ve 4 adet 6.35 milimetre fişek bulundu. Ele geçirilen malzemelere el konuldu.

Sürücü hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 179/3 maddesi ile 5607 ve 6136 sayılı kanunlar kapsamında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Günün Diğer Haberleri