Başakşehir'de 3 dakikada 3 milyonluk soygun kamerada

BAŞAKŞEHİR'de yüzleri maskeli 4 kişi girdikleri kuyumcudan 3 dakikada yaklaşık 3 milyon liralık ziynet eşyası alarak kayıplara karıştı. Soygun anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken polis ekiplerinin şüphelileri yakalama çalışması devam ediyor.

GÜNCEL - 18-06-2025 13:36

Olay, Kayabaşı Mahallesi Kayabaşı Bulvarında 11 Haziran Cumartesi günü gece saatlerinde meydana geldi. Otomobille kuyumcu dükkanına gelen yüzleri maskeli 4 kişi iş yerinin kepengini kopyaladıkları anahtar ile açtı. Dükkanın kapısını kırarak içeriye giren şüpheliler 3 dakikada yaklaşık 3 milyon lira değerindeki ziynet eşyalarını alarak olay yerinden otomobille kaçtı. Şüphelilerin kuyumcuyu açarak kapıyı kırmaları ve dükkandan bulunan ziynet eşyalarını almaları iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Soygun sonrası polis ekipleri kuyumcu dükkanında ve çevresinde incelemelerde bulunurken soygunu gerçekleştirenleri yakalama çalışması devam ediyor.

Öte yandan bir vatandaş cep telefonu ile soygun anını görüntüledi ve şüpheliler soygunu fark eden vatandaşları tehdit etti. O anlar da cep telefonu ile kaydedildi.

 

 

 

 

 Metni Kopyala

Görüntü Dökümü: ------------------ Güvenlik Kamerası -Şüphelilerin gelişi ve kepengi açması -Kuyumcunun kapısının kırılması -Soygundan görüntü (Cep Telefonu) -Bir kişinin gözcülük yapması -Gözcülük yapanın çevreyi tehdit etmesi -Soyguncuların kaçışı

Video İndir

 marsis.tv © 2025

Açıklama

Günün Diğer Haberleri