İlkadım’da Türkiye Yüzyılı buluşmaları gerçekleşti

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında ilçeye gelen AK Parti MKYK Üyesi ve eski Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyu süren programda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emre Başoğlu, İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Çakır ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Can Esad da hazır bulundu.

İLKADIM - 14-09-2025 15:06

Program, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı ziyaretiyle başladı, ardından esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaret edildi. Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Eğitime Destek Platformu ziyaret edilerek vatandaşların talepleri dinlendi ve istişarelerde bulunuldu.

Başkan Kurnaz, buluşmada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “İlkadım’da attığımız her adımda vatandaşımızı dinleyerek taleplerini merkeze alıyoruz. Bu buluşmalar, ilçemizin kalkınması ve geleceğe umutla bakması için bize ışık tutuyor. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Cengiz Tokmak ise, “Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmanın en büyük gücü, milletimizin birliği ve kardeşliğidir. İlkadım’da gördüğümüz tablo, geleceğe dair umutlarımızı güçlendiriyor. Omuz omuza vererek ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri