Polis Haftası’na Anlamlı Katkı: 181. Yıla 181 Ünite Kan Bağışı

Samsun’da Polis Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte emniyet personeli 181 ünite kan bağışında bulunarak örnek bir dayanışma sergiledi.

GÜNCEL - 08-04-2026 09:51

Samsun’da Polis Haftası ve Emniyet Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü, anlamlı bir sosyal sorumluluk etkinliğiyle kutlandı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampanyada emniyet personeli 181 ünite kan bağışında bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü ana hizmet binasında gerçekleştirilen etkinlik, yoğun katılımla dikkat çekti. Gönüllü olarak kan veren emniyet personeli, hayat kurtarmaya katkı sunmanın mutluluğunu yaşarken etkinlik boyunca birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları ön plana çıktı.

Türk Kızılay Samsun İl Başkanı Onur Çoban, desteklerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş nezdinde tüm teşkilata teşekkür ederek Polis Haftası’nı kutladı.

Emniyet Teşkilatı’nın 181’inci yılı dolayısıyla gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, hem toplumsal farkındalık oluşturdu hem de ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

Günün Diğer Haberleri