Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Samsun İl Emniyet Müdürlüğü anlamlı bir video hazırlayarak vatandaşlarla paylaştı.
“Geçmişten aldığımız güçle, bugün de aynı kararlılıkla görev başındayız; 181 yıldır Samsun’un emniyetiyiz” ifadeleriyle yayımlanan videoda, deniz polisinden çevik kuvvete kadar birçok birimin çalışmaları yer aldı. Görüntülerde polislerin denizde, karada ve havada görevlerini aralıksız sürdürdüğü vurgulandı.
Videoda ayrıca, “Görünmese de daima orada olan bir çift göz vardır”, “Huzurun, cesaretin ve güvenin adı” ve “Havada, karada, denizde, sınırda her an her yerde biz varız” ifadeleriyle polis teşkilatının fedakârlığına dikkat çekildi.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, hazırladığı bu özel video ile vatandaşların huzur ve güvenliği için her koşulda görev başında olduklarını bir kez daha vurguladı.