Samsunspor Taraftarlarından PFDK Cezalarına Sert Tepki

Samsunspor taraftar grupları, Trabzonspor maçı sonrası verilen disiplin cezalarının “haksız ve orantısız” olduğunu belirterek kararlara tepki gösterdi.

SAMSUNSPOR - 29-04-2026 13:04

Samsunspor taraftar grupları, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) kulübe verdiği cezaların ardından yazılı bir açıklama yaparak kararlara sert tepki gösterdi.

Trabzonspor ile oynanan Türkiye Kupası çeyrek final maçının ardından verilen 3 milyon TL’yi aşan para cezası ve kulüp başkanı Yüksel Yıldırım’a uygulanan hak mahrumiyeti kararının adaletsiz olduğunu savunan taraftarlar, bu yaptırımların Samsunspor’u hedef aldığını ileri sürdü.

Açıklamada, verilen cezaların sadece disiplin kararı olmadığı, kulübü sindirmeye yönelik bir süreç olduğu iddia edilerek, “Samsunspor üzerinde oynanan oyunların farkındayız” ifadelerine yer verildi.

Taraftar grupları, kulübün ve başkanın yanında olduklarını vurgulayarak, alınan kararlara karşı sessiz kalmayacaklarını ve her platformda haklarını savunmaya devam edeceklerini belirtti.

Günün Diğer Haberleri