Vali Kaymak Açıkladı! Yarın Saat 10:00'dan İtibaren...

Samsun'da PTT önlerinde vatandaşların sosyal mesafeye uymadığı görüntülere çok değinilmişti. Bunun için Samsun Valiliği duyurdu; Yarın saat 10:00'dan itibaren Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek ödemeleri evlere götürecek.

Vali Kaymak Açıkladı! Yarın Saat 10:00'dan İtibaren...
Vali Kaymak Açıkladı! Yarın Saat 10:00'dan İtibaren... Samsun Güncel Haber

Samsun'da PTT önlerinde vatandaşların sosyal mesafeye uymadığı görüntülerinin ardından Samsun Valiliği, "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde yapılan 1000 TL ödemeleri, 03.04.2020 Cuma saat 10:00’dan itibaren PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimlerimiz vasıtasıyla vatandaşlarımıza kendi ikametlerinde yapılacaktır." dedi.

UYARILAR DİKKATE ALINMAMIŞTI!

Samsun PTT önündeki kuyruklarda Vatandaşlar, corona virüsünün bulaşma riskine aldırmadan sosyal mesafe kuralına uymamıştı.

Samsun Valiliği'nin yaptığı duyuruda;

"Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde 81 il ve 923 ilçemizde PTT aracılığıyla 1.000 TL ödemeleri 01.04.2020 tarihinden itibaren başlamıştır.

Ancak birçok ilde olduğu gibi ilmizde de vatandaşların aynı anda müracaatları için PTT şubelerine gitmesi nedeniyle yoğunluk ve bu özel döneme ait yakın temas içinde bekleme görüntüleri oluşturmuştur.

Malumlarınız olduğu üzere bu durum bulaşıcılığı hızlı ve yüksek ola Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamda vatandaşlarımız açısından ciddi risk oluşturmaktadır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları üzerine İçişleri Bakanlığı, Aile Çalışma ve sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (PTT) ile yapılan görüşmeler sonucunda; yapılacak ödemelerin vatandaşlarımıza 03.04.2020 Cuma saat 10:00'dan itibaren PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimlerimiz vasıtasıyla kendi ikametlerinde yapılması kararlaştırılmıştır." şeklinde konuştu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak