VEFA EKİBİNDEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Annesine doğum günü sürprizi yapmak isteyen Yusuf Emre’nin talebini, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Vefa ekibine verdiği talimat ile gerçekleştirdi.

VEFA EKİBİNDEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
VEFA EKİBİNDEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ Samsun Güncel Haber

İlkadım ilçesinde yaşayan 10 yaşındaki Yunus Emre Öksüz’ün talebi üzerine harekete geçen İlkadım Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, Kadifekale Mahallesi Aktepe Sokaktaki adreste kalan annesine doğum günü sürpriz yaptı. İnternet gördüğü doğum günü kutlamalarından etkilenen  ve aynı evde yaşayan annesine sürpriz doğum günü kutlaması yapmak  için 444 55 01 numaralı İlkadım Vefa Destek Hattını arayarak talebini ileten 10 yaşındaki Yunus Emre Öksüz’ün çağrısına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş doğum günü pastası alarak hayallerini gerçekleştirdi.

“En özel doğum günüm oldu”

Verilen adrese aldıkları doğum günü pastası ile harekete geçen İlkadım Vefa Destek ekiplerini Kapıda ellerinde üzerinde mumlar yakılmış doğum günü pastasıyla gören anne Sabiye Öksüz, şaşkınlığını gizleyemedi. Ben sizi tanıyamadım" diyen Sabiye Öksüz’e ekipler, "Biz İlkadım vefa ekibinden geliyoruz. Oğlunuz Yunus Emre’nin  sizinle doğum gününüzü kutlayamadığını bizlerden sürpriz bir doğum günü yapmamızı istedi. Biz de vefa ekibi olarak bu özel gününüzde size eşlik etmek istedik. Ekiplerin ve doğum günü pastasını ellerinde gören Yunus Emre’nin mutluluğu  gözlerden kaçmadı. Anne Sabiye Öksüz böyle bir sürprizden haberlerinin olmadığını, ellerinde pasta ile gelen vefa ekibini görünce çok şaşırdığını dile getirdi.Yanan mumlara  üfleyerek söndüren anne Sabiye Öksüz ,Vefa Sosyal Destek Gurubu ekiplerine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a  teşekkür  ederek en önemli  özel doğum günüm olduğu” ifade etti.

“Gencinden yaşlısına tüm halkımızın yanındayız”

Sokağa çıkma kısıtlaması getirilen gençlerimiz için neler yapabiliriz noktasında çalışırken bize sosyal medya üzerinden ulaşan bir gencimizin isteğini karşılıksız bırakmak istemediğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Yunus Emre’nin bize ulaşan isteği üzerine Vefa destek ekibimizi istediği doğum günü  pastasını yönlendirdik. Ben de kendisini telefonla arayarak bu ince düşüncesi için tebrik ettim. Umarım bu sürpriz doğum günü kutlaması ile evde biraz olsun canı sıkılan Yunus Emre’yi ve ailesini  mutlu edebilmişizdir. Biz gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimizin yanındayız. Herkesin sağlığı, huzuru ve mutluluğu için görev başındayız" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak