MURAT DEĞİRMENCİ'NİN 19 MAYIS MESAJI

Hayata Anlam Katanlar Derneği Başkanı Murat Değirmenci, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101. yılı dolasıyla mesaj yayınladı. Değirmenci’nin mesajı şöyle:

MURAT DEĞİRMENCİ'NİN 19 MAYIS MESAJI
MURAT DEĞİRMENCİ'NİN 19 MAYIS MESAJI Samsun Güncel Haber

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GENÇLERİMİZE EMANETTİR

Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurdumuza yayılmış, halkımızın azim ve kararlığıyla hep birlikte verilen mücadele sonucunda büyük zafere ulaşılmıştır.

Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir.

Hayata anlam katan gençler, bu değerli emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak en önemli görevinizdir. Kendinizi gelişmeye, yeniliğe açık, bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip gençler olarak yetiştirmeli ve geleceğe güvenle bakmalısınız.

Dernek olarak siz sevgili gençlerimize bu zamana kadar gerek burs, gerekse de ücretsiz eğitimler ile sürekli destek olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve siz değerli vatandaşlarımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 101.Yılını kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak