GENÇ PARTİ'DE BÜYÜK KONGRE HEYECANI

Genç Parti Olağan Büyük Kongresi'ne geri sayım sürerken Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, "Ekonomik darboğazdaki vatandaşlarımıza yeni bir umut olmaya geliyoruz" dedi

GENÇ PARTİ'DE BÜYÜK KONGRE HEYECANI
GENÇ PARTİ'DE BÜYÜK KONGRE HEYECANI Samsun Güncel Haber

Türkiye genelinde 69 ilde yeniden teşkilatlanan Genç Parti, Olağan Büyük Kongre heyecanı yaşanıyor. Seçime girme hakkını elde eden Genç Parti, yeni yönetim ve vizyonu ile halkın tekrar umudu olacak. 2 Temmuz Perşembe günü Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde gerçekleştirecek kongreye, Genç Parti Samsun İl ve İlçe Teşkilatları'nın tam kadro katılacak.

 

"SORUNLARI ÇÖZMEYE TALİBİZ"

Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen, halkın en önemli sorununun ekonomik kriz olduğunu belirterek, "Ülkemizin yaşadığı ekonomik daralma, salgın süreciyle fazlasıyla hissedilir oldu. Taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışan iktidardan, vatandaş artık umudunu kesti. Genç Parti, geçmişte olduğu gibi bugün de ekonomik vizyonu ile ülkemizin sorunlarını çözmeye talip. Olağan Büyük Kongre ile iktidar yürüyüşümüzün ilk adımını atacağız." diye konuştu.

 

"GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ"

Samsun il ve ilçe teşkilatlarının özverili çalışmaları için teşekkür eden Başkan Faruk Şen, "Genç Parti'nin en çalışkan il teşkilatlarından birinin başkanı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Fakat bunun yeterli olduğunu düşünmüyoruz. Henüz uzun bir yolun başındayız. Genel Başkanımız Cem Uzan'ın gösterdiği yolda girilmedik gönül bırakmamaya kararlıyız. Ekonomik darboğazdaki vatandaşlarımıza yeni bir umut olmaya geliyoruz." şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak