PANDEMİDE BAFRA BELEDİYESİ

Pandemi süresince diğer birimlerde olduğu gibi Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de saha da olarak, birçok noktada görev aldı. Alınan kararları esnaf ve vatandaşlara iletmek noktasında da aktif görev alan Bafra Belediyesi Zabıta ekipleri, iş yeri denetimleri, maske dağıtımı ve sokağa çıkma yasaklarında halkın alış veriş ihtiyacını gidermek gibi farklı konularda hizmet üretti.

PANDEMİDE BAFRA BELEDİYESİ
PANDEMİDE BAFRA BELEDİYESİ Samsun Güncel Haber

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, vatandaşların taleplerini zabıta hattından bizzat kendisi dinleyerek sorunların kısa sürede çözüme kavuşmasını sağladı..

Pandemi süresince Zabıta Müdürlüğü ekipleri;

Türkiye’de ilk korona virüs vakasının 11 Mart 2020 tarihinde görülmesiyle birlikte ilçede birçok önlem alınmaya başlandı.

16 Mart tarihinde umuma açık işyerlerinin, 21 Mart tarihinde ise berberler ve güzellik salonları kapatılması sağlandı.

65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların dışarı çıkma yasağının başlaması ve Büyükşehirler ile Zonguldak ilinde başlayan hafta sonu yasakları ile birlikte İlçede söz konusu vatandaşların ihtiyaçları karşılandı ve Vefa Sosyal Destek ekibine destek olundu.

Alo 153 hattını arayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ekmek, gıda ve ilaç ihtiyaçları giderildi.

Pandemi süresince de Fırın denetimlerine devam edildi. ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ile yapılan denetimlerde iş yeri sahipleri gramaj ve hijyen konusunda bilgilendirildi.

Marketlerde fiyat etiketi denetimleri, fahiş fiyat denetimleri günlük olarak yapılarak, özellikle kolonya satışlarındaki fahiş fiyat ekipler tarafından titizlikle denetlendi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak