CHP LADİK İLÇEDEN HALKA HİZMET HAYIR ÇARŞISI AÇILIŞI

CHP'nin Samsun'da 9. Hayır Çarşısı Ladik'te törenle açıldı. CHP İl Başkanı Fatih Türkel, "Hayır çarşıları herkesin mülküdür. Senden-benden ayrımcılığına artık son verilmeli" dedi.CHP'nin Samsun'da başlattığı iyilik hareketi bütün hızıyla yayılıyor. CHP Samsun İl Başkanlığı'nın şimdiye kadar birçok ilçede açtığı Hayır Çarşılarının 9'uncusu Ladik ilçesinde törenle hizmete girdi. CHP İl Başkanı Fatih Türkel, "Bu hayır çarşısı darda olan, zorda olan ihtiyaç sahibi olan herkesin mülküdür" dedi.

CHP LADİK İLÇEDEN HALKA HİZMET HAYIR ÇARŞISI AÇILIŞI
CHP LADİK İLÇEDEN HALKA HİZMET HAYIR ÇARŞISI AÇILIŞI Samsun Güncel Haber

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

CHP Samsun İl Başkanlığı'nın şimdiye kadar Samsun'un 9 ilçesinde hizmete açtığı Hayır Çarşıları'na bir yenisi de Ladik'te eklendi. CHP Ladik Hayır Çarşısı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel,  CHP Ladik İlçe Başkanı Özgür Ay, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar ,Chp İl Kadın Kolları,İlçe Kadın Kolları ve  çok sayıda partilinin yanı sıra Ladiklilerin de katıldığı törenle hizmete girdi.

SENDEN-BENDEN AYRIMCILIĞI

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, siyasetin bir iddia ve hizmet işi olduğunu belirterek, "Siyaset için yollara düşenler hizmeti en iyi ben yaparım diye ortaya çıkarlar. İyi yapanlar sandıkta ödülünü alır, kötü yapanlar da gereğini görürler. Siyaset bazen bu memleketin evlatlarını, çocuklarını 'bana oy veren- vermeyen' diye ayırıyor. Alevi,Sünni,Laz, Kürt, Abaza, Çerkes, senden ve benden diye ayırıyor. Biz bu ülkenin evlatlarıyız, asıl sahipleriyiz. Sağcısıyla solcusuyla Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkesiyle, Kurtuluş Savaşı'nda sırt sırta vermiş,  bu memleketi savunmuş, tek derdi bayrak, tek derdi memleket olan Cumhuriyet Halk Partili dostlarınızız" diye konuştu.

VATANDAŞIMIZ ZOR DURUMDA

Dünya'nın ve Türkiye'nin bugünlerde koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçtiğini, birçok vatandaşımızın pandemi nedeniyle hayatını kaybederken, işyerlerinin kapandığını, çok sayıda vatandaşın da işinden aşından olduğunu hatırlatan Fatih Türkel, "Biz de tam bugünlerde değilse ne zaman diye hareket ederek, Samsun'un 17 ilçesinde dertlerinize çare olmak için, azdan az çoktan çok bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında 17 ilçemizde teyakkuz halindeydik. Köy köy, bucak bucak, sokak sokak gezerek vatandaşımızın yarasını sarmaya, sizlerin derdinize çare olmaya çalıştık" dedi.

AYRIMCILIK ARTIK BİTSİN

Bugün de hayır çarşılarının 9'uncusunu Ladik'te açtıklarını vurgulayan Fatih Türkel, "Dostlarımızın imece usulüyle topladığı yardımları Ladikli hemşehrilerimizle buluşturmaya çalışıyoruz. Yalnız şunu bilin ki bu hayır çarşısı sadece CHP'lerin değildir. Ladikli hemşehrilerimizin, darda olan, zorda olan ihtiyaç sahibi bütün dostlarımızın tapulu malıdır. Bu hayır çarşısı sizin mülkünüzdür, ocağınızdır. Buradan ihtiyaç  sahibi dostlarınıza deyin ki, CHP'li dostlarımızın başta ilçe başkanlarımızın selamlarını getirdik. Helalinden toplanmış bu yardımları, ananızın ak sütü gibi helal olan bu yardımları dostlarınızla paylaşın. Bugün dar gününüzde yanınızda olmaya geldik. Bundan sonra ne darlığınız varsa, Ladikli hemşehrilerimizin ne sıkıntısı varsa yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hayır Çarşısı'na katkı veren başta sayın milletvekilimiz olmak üzere bütün gönüllülerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Törende daha sonra Ladik Hayır Çarşısı'nın açılış kurdelesi alkışlarla kesildi. CHP İl Başkanı Fatih Türkel ve beraberindekiler daha sonra  Ladik İlçe Kaymakamı  Sedat Sezik'i makamında ziyaret etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak