BAŞKAN ÖZDEMİR; "HER ZAMAN ÇİFTİMİZİN YANINDAYIZ"

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir İlçedeki sivil toplum örgütü ziyaretleri kapsamında Havza Ziraat Odasını ziyaret ederek Oda Başkanı Coşkun Genç ile görüştü. Başkan Özdemir; “Havza Belediyesi olarak her zaman çiftçilerimizin yanındayız.”dedi.

BAŞKAN ÖZDEMİR;
BAŞKAN ÖZDEMİR; Samsun Güncel Haber

Havza Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Bünyamin Şahin’de hazır bulunduğu ziyarette ilçede tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi, ürün çeşitliliğinin artırılması gibi konularda görüş istişarelerde bulunuldu.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç “ Çiftçilerimizin kendilerini geliştirmesi ve modernize edebilmeleri bizler için çok önemli. Belediyemizin çiftçilerimize olan katkıları bizler için çok önemli. Sayın Başkanıma ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çiftçilerimiz için belediyemiz ile her türlü işbirliğine açık ve hazırız.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir “İlçemizde daha verimli ve kaliteli ürün üretmek, ürün çeşitliliğinin artırılması için yapılabilecek tüm çalışmalarda odamız ile birlikte hareket etmemiz önemli.  Çiftçimizin gelirini arttırmak adına akademik anlamda üniversitelerimiz ile işbirliği yapabiliriz. Çiftçimize ve kırsal kalkınmaya yönelik Havza Yerel eylem Gurubu olarak ta elimizden geleni yapmaya hazırız.Yine ürün çeşitliliği konusuna da önem vermeliyiz. Özellikle ilçemizde bu yıl ilk kez ekimi yapılan kenevirin ekim alanın çoğalması burada bu ürünün sanayisinin oluşması için elzem. Havza Belediyesi olarak her zaman çiftçilerimizin yanındayız.”dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak