FATSA’YA 1,5 MİLYONLUK EĞİTİM YATIRIMI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Ancaza, MEB Özel Büro görevlisi Mehmet Hafızoğlu ile İstanbul’da bulunan Ordulu ve Fatsalı iş insanlarını ziyaret ederek Fatsalı gençlere daha güzel bir gelecek için 1.5 milyon yatırım sözü aldılar.

FATSA’YA 1,5 MİLYONLUK EĞİTİM YATIRIMI
FATSA’YA 1,5 MİLYONLUK EĞİTİM YATIRIMI Samsun Güncel Haber

Beraberindeki heyetle 2 günlük İstanbul ziyaretlerinde Gürpınar Belediyesi eski Başkanı, İstanbul’da inşaat sektörünün önde gelen iş insanlarından Ordulu Velittin Küçük, Tekirdağ Kiremitçiler Madencilik şirketinin kurucusu Göller Belediyesi önceki dönem başkanı Nuhil Kiremitçi ve oğlu Kiremitçiler Madencilik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kiremitçi, Dış Ticaret Firması Özgür Ziraat İş Mak.San. Tic. Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Bölükbaş, Çekmeköy NES CAFE Patısserıe ve Restoran ortaklarından Ercan Baş, Çınarlar Motorlu Araçlar İnş. Tah. Ltd. Şti. sahibi Hasan İsa Çınar’ı ziyaret eden

“FATSALI GENÇLERİMİZE DAHA GÜZEL BİR GELECEK İÇİN YOLLARA DÜŞTÜK”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı açıklamada, “Fatsalı gençlerimize daha güzel bir gelecek için yollara düştük. Ordulu hayırsever iş insanlarımıza heyetimizle ile birlikte iki gün boyunca yaptığımız ziyarette geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi için 1.5 milyonluk yatırım sözü aldık. Eğitimde daha güzel yarınlar için birlik ve beraberlik ruhu ile hizmet ettiğimiz Fatsa’ya kazandırdığımız eğitim yatırımından ötürü Kaymakamımız Sn. Ömer Lütfi Yaran, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. İsa Yüksel, Fatsa Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Saygın Atinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Muhammet Ancaza, MEB özel büro görevlisi Mehmet Hafızoğlu hocamıza, eğitim gönüllüsü iş insanlarımıza yürekten teşekkür ediyor; işlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Rabbim, eğitim için yapacakları yardımlarından ötürü Ordulu iş insanlarımızın bu hayrını kazançlarının bolluk ve bereketine tevdi etsin” dedi.
  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve beraberindeki heyet İstanbul ziyaretlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Fatsalı İrfan Fidan’ı ziyaret ettikten sonra iş insanı Fatsalı Arif İlke’nin organizasyonu sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldiler. İstanbul Fatih ilçesi Balat semtinde restaurant işletmecisi Hüseyin Beyaz’da Fatsa heyetini mekanında misafir etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak