İLKADIM EKİPLERİ YASAK SONRASI SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİ

İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri koronavirüs salgını tehdidi sebebiyle alınan sağlık tedbirleri kapsamında restoran, kafelerin kapatılması ve vatandaşların sokağa çıkmasının sınırlandırılmasıyla birlikte besin kaynağı bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını besledi.

İLKADIM EKİPLERİ YASAK SONRASI SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİ
İLKADIM EKİPLERİ YASAK SONRASI SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİ Samsun Güncel Haber

İki günlük sokağa çıkma yasağı ile neredeyse tüm iş yerlerinin kapalı olması nedeniyle sokakta yaşayan hayvanların imdadına yine İlkadım Belediyesi  ekipleri yetişti. İlçedeki tüm beslenme noktalarına sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi için kurum mama ve yiyecekler bıraktı.

“Korona virüs tüm canlıların dengesini bozuyor”

Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) sadece insana değil, doğada yaşayan bütün canlılara zarar verdiğine işaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; Sokağa çıkma yasağından dolayı sokak hayvanlarımızın yemek, mama arayışı içerisindeler. Bu noktada  can dostlarımızı beslemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizler sıcak evlerimizde otururken hayvanların aç kalması, vicdanen, ahlaken kötü bir durum. Sokak hayvanlarının da şefkate ve bakıma ihtiyaçları var. Maruz kaldığımız virüs belası görünüyor ki dolaylı yansımaları itibarıyla doğada yaşayan bütün canlılara zarar vermektedir. Elimizden geldiği kadarıyla sokak hayvanlarımızı besliyoruz. Belediyemiz ekipleri düzenli olarak sokak hayvanları için belirli noktalara mama bırakıyorlar. Vatandaşlarımızdan da rica ediyorum sokak hayvanlarını unutmasınlar. İnşallah kısa sürede bu virüsten kurtularak hem bizim hem de diğer canlıların rahatça hayatlarını sürdürebilecekleri günlerin gelmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak