Kardan gelinlik ilgi odağı oldu

Samsun’un Bafra ilçesinde esnafların yaptığı kardan gelinlik ilgi odağı oldu. Kardan gelinlikle resim çektiren genç kızlar, "Bir gün bize de gelinlik giymek nasip olur" dedi.

Kardan gelinlik ilgi odağı oldu
Kardan gelinlik ilgi odağı oldu Samsun Güncel Haber

Emirefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan esnaflar yağan kar nedeniyle farkındalık oluşturmak için kardan gelinlik yaptı. Yaptıkları kardan gelinlik yoldan geçen vatandaşların ve genç kızların ilgi odağı oldu. Kardan gelinlikle resim çekinerek cep telefonu ile görüntü aldı. 
  Esnaf Oğuzhan Öztürk, ”Tüm dünyada gelenek haline gelen kardan adamı biz farklılaştırmak istedik. Kardan gelin yapmaya karar verdik. Aslında kardan adam yapmaya çalışırken son anda kardan gelin oldu. Bunu 4 kişi yapmaya çalıştık. Kestanelerden, çileklerden, turplardan, salatalık kabuklarından esnaf arkadaşlarında yardımıyla şeritlerle çileklerle, taçlarla güzelleştirmeye çalıştık. Böyle bir şey çıktı ortaya. Tüm Bafra’nın ilgisini çekti. Yurt dışına kadar gitmiş. Hikayemiz böyle oldu. Senaya inşallah bir damat bir gelin yapacağız" dedi.  
  Kardan gelinlikle resim çektiren genç kızlar kardan gelinliği çok beğendiklerini söyleyerek, "Hayatımızda gördüğümüz en güzel gelinlik. İnşallah bir gün biz de giyeriz" dedi.  
  Genç kızlar bir an önce okullarının açılmasını da istedi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak