HAŞİM MEYDAN ATASAM’DA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Samsun Çalışma ve İş kurumu İl Müdürü Haşim Meydan Atasam Hastanesi’nde Covid aşısı vuruldu.

HAŞİM MEYDAN ATASAM’DA
HAŞİM MEYDAN ATASAM’DA Samsun Güncel Haber

Aşı sonrası Atasam Sağlık Grubu yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuğrul Akyazıcı’ya nezaket ziyaretinde bulunan Meydan Yazıcı’dan pandemi süresinde yaşananlarla ilgili bilgi aldı. Atasam Hastanesi Genel Müdürü Emel Irmak Atay’ın da bulunduğu görüşmede sağlık çalışanlarının bu dönemde çok önemli bir görev üstlendiğini ve bunu büyük bir özveri içerisinde bulunarak gerçekleştirdiklerini belirten Haşim Meydan, “ Her türlü takdiri hak ediyorsunuz. İnsan hayatına  direkt dokunuşlarla pek çok kişiyi yaşama yeniden döndürdünüz” diye konuştu.

Atasam Sağlık Grubu’nun genel durumu hakkında Haşim Meydan’ı bilgilendiren Dr. Tuğrul Akyazıcı, İşkur ile yıllar öncesinden başlayıp devam eden bir çalışma birlikteliklerinin olduğunu bunun çok iyi bir şekilde devam ettiğini belirtti. Samsun’un en köklü sağlık gruplarından biri olmanın gururunu yaşadıklarının altını çizen Atasam Sağlık Grubu yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuğrul Akyazıcı, bünyelerinde bir hastane ve iki tıp merkezi bulunduğunu kaydederek , “ Sadece sağlık hizmeti vermiyoruz. Bunu yaparken de yüzlerce insana istihdam yaratıyoruz. Bu çok önemli” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak