Havza TSO Başkanı Acar üreten kadınlar ile bir araya geldi

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Havza’da faaliyet gösteren İlk Kıvılcım 1919 - ∞ Havza Kadın Üretim Kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi.

Havza TSO Başkanı Acar üreten kadınlar ile bir araya geldi
Havza TSO Başkanı Acar üreten kadınlar ile bir araya geldi Samsun Güncel Haber

Havza TSO toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, İlk Kıvılcım 1919 - ∞ Havza Kadın Üretim Kooperatifi üyeleri ile sohbet eden ve 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlayan  Havza TSO Başkanı Erkan Acar, oda olarak üreten ve ekonomiye katkı sunmak isteyen bayanlara her zaman destek olduklarını belirterek; “Kadın ne kadar güçlü ise toplumda o kadar güçlüdür. Kendi ayağının üzerinde duran ve kendi üreten bayanlarımızın ürünlerini pazarlama noktasında bizlerde elimizden geleni yapacağız. Havza TSO olarak her zaman bayanların yanındayız. Kooperatif kendi ürünleri ve markası ile Havzamızın gurur kaynağı olacaktır. Bu vesile ile tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlarım” dedi.

İlk Kıvılcım 1919 - ∞ Havza Kadın Üretim Kooperatifi yetkilileri ise Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Havza TSO yönetimine kendilerine vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Yönetim Kurulu üyesi Recep Teber ve İlçe sekreteri Arif Altun, İlk Kıvılcım 1919 - ∞ Havza Kadın Üretim Kooperatifi üyelerini misafir etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak