İLKADIM BELEDİYESİ ATASAM’DA ŞİFA BULACAK

Atasam Sağlık Grubu ile Samsun İlkadım Belediyesi arasında sağlık protokolü imzalandı.

İLKADIM BELEDİYESİ ATASAM’DA ŞİFA BULACAK
İLKADIM BELEDİYESİ ATASAM’DA ŞİFA BULACAK Samsun Güncel Haber

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret eden Atasam Hastanesi Genel Müdürü Emel Irmak Atay ve Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Öz arasında imza altına alınan anlaşmadan belediye çalışanları ve birinci derece yakınları faydalanabilecek.

           Bu anlaşma sayesinde üyelerinin eş, çocuk gibi birinci derece yakınlarıyla birlikte yaklaşık 10 bin kişiye sağlık hizmetinin verileceğini kaydeden Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, her iki taraf için faydası büyük bir birlikteliğe imza atıldığını söyledi. Atasam Sağlık Grubu’nun Samsun’un marka değerlerinden biri olduğuna dikkat çeken Demirtaş, “Sadece Sağlık hizmeti almayacağız. Sağlık konusunda çalışanlarımızın bilgilendirilmesi yönünde sağlık seminerleri düzenleyeceğiz” dedi.

Atasam Sağlık Grubu bünyesinde bulunan Samsun Hastanesi, Atakum ve Çarşamba Tıp Merkezlerinde kaliteden ödün verilmeden, deneyimli hekim ve sağlık çalışanı kadrosuyla hizmet sunduklarını ifade eden Atasam Hastanesi Genel Müdürü Emel Irmak Atay, “ Bu anlaşma ile belediye çalışanları ve birinci derece yakınlarının sağlık sorunlarının çözüm ortağı olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”  diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak