YUSUFLU MAHALLESİ BELEDİYE HİZMETLERİNDEN ÇOK MEMNUN

Yusuflu Mahalle Muhtarı Hacıbey Narinlik Fatsa Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda mahallelerine son 4 yılda yeni yol açımından, konforlu beton yoluna, taş duvar çalışmasından sathi kaplama asfalt çalışmasına görülmemiş hizmetler aldıklarını söyledi.

YUSUFLU MAHALLESİ BELEDİYE HİZMETLERİNDEN ÇOK MEMNUN
YUSUFLU MAHALLESİ BELEDİYE HİZMETLERİNDEN ÇOK MEMNUN Samsun Güncel Haber

  Fatsa Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fatsa’nın çeşitli mahallerinde bozulan yolları yenileyen Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Yusuflu Mahallesi taş duvar örme çalışmasında sona yaklaştı.
“4.5 SENEDE MUAZZAM BİR HİZMET YAPILDI”
Yusuflu mahallesinde yapılan çalışmaları değerlendiren Muhtar Hacıbey Narinlik, “ Bizim mahallemizde aşağı yukarı 4 seneye yakın yapılan hizmetler hakikaten çok güzel. 30 senelik yapılamayan işler bu son 4 yılda muazzam bir şekilde yapıldı. Şuan da yapılan taş duvar 30 senedir bir türlü yapılamadı ama Fatsa Belediye Başkanımız Etem Kibar’ın zamanında burası yapılıyor, Allah razı olsun ne muradı varsa versin. Yapılan taş duvar sayesinde 2 tane evimiz yıkılmaktan kurtuldu. Sadece bu değil asfaltlarımız yapıldı, yollarımız genişledi tamamen hiç açılmayan yollarımız açıldı. Tekrar üzerine sathi kaplama geliyor. Hatipli tarafından çıkan yolumuz genişletilerek asfalt oldu. Şu anda programda bin metrede beton yolumuz var. Ben başta devletimize ondan sonra Ordu Büyükşehir Belediyemize sonsuz teşekkürler. Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a bir teşekkür yetmiyor. Bu 4.5 senede 30, 35, 40 senede yapılamayacak işler yapıldı. Allah razı olsun. Ben herkese teşekkür ediyorum. Fatsa Belediyemize, Kırsal Hizmetler Müdürüne, şeflerimiz ile çalışan arkadaşlarımıza, buradaki taş duvarı yapan ekiplere sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak