SAMSUN'DA DENİZDE KAYBOLAN MİNİK AHMET'TEN ACI HABER!

Samsun'un Atakum ilçesinde ailesiyle girdiği denizde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu.

SAMSUN'DA DENİZDE KAYBOLAN MİNİK AHMET'TEN ACI HABER!
SAMSUN'DA DENİZDE KAYBOLAN MİNİK AHMET'TEN ACI HABER! Samsun Güncel Haber

ARAMA ÇALIŞMALARI 3 GÜN SÜRDÜ

Denizevleri Mahallesi Golf Kulübü mevkisinde 15 Temmuz'da ikiz kardeşi ve akrabaları ile girdiği denizde kaybolan 12 yaşındaki Ahmet Altındal'ı arama çalışmalarına sabah saatlerinde tekrar başlatıldı.

Dalgıç polisler ve sahil güvenlik ekipleri denizde, diğer ekipler de sahildeki kayalıklar ve deniz kenarında arama çalışması yaptılar.

Altındal’ın bulunması için yapılan arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle yarın tekrar aramaya başlamaya karar verdiler.

2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Denizevleri Mahallesi Golf Kulübü mevkisinde 15 Temmuz'da aileleriyle denize giren ikiz kardeşler İncilay ve Ahmet Altındal (12) ile akrabaları Elif Nur (10) ve Oğuzhan Topçu (12) kardeşler denizde yüzerken kaybolmuştu.

Kurtarma ekiplerince sudan çıkarılan İncilay Altındal, Elif Nur ve Oğuzhan Topçu hastaneye kaldırılmıştı.

İncilay Altındal ile Elif Nur Topçu, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

KAYALIKLARDA BULUNDU

Kayalıklarda bulunan 12 yaşındaki Ahmet Altındal’ın cesedi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak