TRABZONSPOR FUTBOL OKULUNDA OKUYAN 9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ŞİDDET

Trabzonspor Kulübü, Bursa'da 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisine yapılan saldırıyı kınadı. Saldırıda öğrenciye hakaret edilerek yüzüne biber gazı sıkıldığı belirtildi. Kulüp, saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalanması için konunun takibinde olacaklarını duyurdu.

TRABZONSPOR FUTBOL OKULUNDA OKUYAN 9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ŞİDDET
TRABZONSPOR FUTBOL OKULUNDA OKUYAN 9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ŞİDDET Samsun Güncel Haber

Trabzonspor Kulübü, Bursa'da 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisine yapılan saldırıyı kınadı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Bursa'da henüz kimliği belirlenemeyen kişi tarafından Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisine hakaret edilerek yüzüne biber gazı sıkıldığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bursa'da henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu mensubu öğrencimize önce hakaret edip, sonra da yüzüne biber gazı sıkarak asla kabul edilemez bir saldırı gerçekleştirmiştir. Biber gazının etkisinden ötürü hastanede tedavi gören taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırıyı gerçekleştiren bu şahsın bir an önce yakalanarak gereken cezayı alması için konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak