Havzalı Türkiye Şampiyonu ve üçüncüsü altın ile ödüllendirildi

Samsun’da gerçekleştirilen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım seçmelerine katılan ve kürsü yapan 25 Mayıs 1919 Spor Kulübü Bilek Güreşi Takımının sporcuları kulüp yöneticileri tarafından altın ile ödüllendirildi.

Havzalı Türkiye Şampiyonu ve üçüncüsü altın ile ödüllendirildi
Havzalı Türkiye Şampiyonu ve üçüncüsü altın ile ödüllendirildi Samsun Güncel Haber

Samsun İlkadım Okçuluk Salonu'nda yapılan müsabakalarda Samsun’da yapılan Türkiye şampiyonası ve Avrupa milli takım seçmelerine 15 yaş altı kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Bilek Güreşi Avrupa Milli Takımına girmeye hak kazanan Şaziye Demir ve 18 yaş altı kategorisinde Türkiye üçüncüsü Nurdane Söker kulüp yönetimi tarafından birer yarım altın ile ödüllendirildi.

Kahveland Havza Şubesinde düzenlenen bir tören ile genç sporculara ödülleri takdim edildi.

25 Mayıs 1919 Spor Kulübü Başkanı Kemalettin Ercan; “Allah’a şükürler olsun bu gün geldiğimiz noktada ilçemizi, ilimiz ve ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirecek düzeye geldik. Kulübüm ve Havza adına kızlarımızı kutluyorum. Bileklerinin hakkı ile bu ödülü de hak ettiler.”dedi.

25 Mayıs 1919 Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Aydın Kaya genç sporcuları tebrik ederek; “Kulübümüz milli takıma sporcu kazandıran bir kulüp olma şerefine ulaştı. Bu bizim için onur kaynağı. Genç kardeşlerimize bir yol açmak için çıkmış olduğumuz bu yolda başarılı olması demek gençlerimizin imkan verildiğinde neleri başaracağını görmemiz demek. Gençlerimizin başarılarının devamını diliyorum. İnşallah kızım bize Avrupa Şampiyonluğunu gururunu da yaşatacak. ”dedi.

Konuşmaların arıdan Kulüp yöneticileri Sevda Barut Keleş ve Seda Gün tarafından genç kızlara ödülleri takdim edildi.

Programa 25 Mayıs 1919 Spor Kulübü Başkanı Kemalettin Ercan, 25 Mayıs 1919 Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, Kulüp yöneticileri Sevda Barut Keleş ve Seda Gün’ün yanı sıra Kulüp Yöneticisi Havza TSO Başkanı Erkan Acar ile kulüp Antrenörü Murat Aktaş katıldılar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak