Şerif Ün: Kavak'a ahlaklı belediyecilik geldi

Samsun’un Kavak ilçesinde mevcut başkan AK Parti adayı İbrahim Sarıcaoğlu’na 10 puan fark atarak seçimi kazanan Yeniden Refah Partisi Adayı Şerif Ün, “Kavak’a ahlaklı belediyecilik geldi" dedi.

Şerif Ün: Kavak'a ahlaklı belediyecilik geldi
Şerif Ün: Kavak'a ahlaklı belediyecilik geldi Samsun Güncel Haber

Samsun’un Kavak ilçesinde yapılan 31 Mart seçimlerinde kazanan Yeniden Refah Partisi adayı Şerif Ün oldu. Oyların yüzde 41’ini alarak ipi göğüsleyen Ün’ü, AK Parti’nin adayı İbrahim Sarıcaoğlu takip etti. Sarıcaoğlu yüzde 31 oy alırken, üçüncü sırada yer alan İYİ Parti adayı Ahmet İçli yüzde 19 oy oranı sahip oldu.

BELEDİYENİN GİRİŞİNE HADİS YAZDIRACAK

İlçede 10 yıllık AK Parti iktidarını deviren Şerif Ün, ilk olarak "Rüşvet alan da veren de mel'undur” hadisini belediyenin girişine asacağını duyurdu. Ün yaptığı açıklamada, “Şükürler olsun ki halkımızın desteği ile seçimden zaferle ayrıldık. Bize oy veren, vermeyen herkesten Allah razı olsun. Kavak’a ahlaklı belediyecilik gelecek demiştik ve bu sözümüzü tutacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Kavak halkına söz verip de yapmayacağım hiçbir şey olmayacak. Onların da desteği ile 5 yıl boyunca kalkınan, göç alan, tarım, sanayi ve hayvancılıkla adından söz ettiren bir ilçe inşa edeceğiz. Ve bunu hep birlikte yapacağız” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak