Havza OSB’ye doğal gaz çalışmaları devam ediyor

Havza Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz sağlayacak olan doğalgaz nakil hattı çalışmaları devam ediyor.

Havza OSB’ye doğal gaz çalışmaları devam ediyor
Havza OSB’ye doğal gaz çalışmaları devam ediyor Samsun Güncel Haber

Çalışmalar kapsamında Akmercan Delta Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Sezer, Müdür Yardımcısı İbrahim Özdemir, Müşteri Hizmetleri Yöneticisi   Kadir Karagöz ile Harita ve Proje Yöneticisi Serhat Akgün’den oluşan heyet Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek yapılacak çalışma ve uygulama planı hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Akmercan Delta Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Sezer Havza Belediye Başkanı İkiz’e hayırlı olsun temennilerini ileterek, 2024 yılı içerisinde başlayacak olan Havza OSB Doğalgaz Nakil hattının yaklaşık 17 kilometre olacağını belirtti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza OSB’ye doğalgaz arzının Havza OSB’ye olan ilgiyi arttıracağını belirterek; “Doğalgaz sanayi üretiminde önemli bir rol oynamakta. Havza OSB’ye doğalgaz verilmesi Havza OSB’ye daha çok yatırımcı gelmesi demek. Bu sayede işsizlik ve istihdam sorunun daha hızlı çözülmüş olacak. İnşallah nakil hattı için çalışmalarına bu yıl içerisinde başlanacak. Her geçen gün kapasitesini artıran OSB'mizi çok daha güzel yarınlar bekliyor. Ayrıca bu hat ile Üniversite Mahallemize ve Havza Meslek Yüksekokulumuzda doğalgaz arzı sağlanacak.”dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak