CANİK'TE EĞİTİM TESİSLERİ CIVIL CIVIL

Canik Belediyesi tarafından çocuk ve gençler için kurulan eğitim tesisleri, her gün cıvıl cıvıl oluyor. Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisindeki eğitim merkezlerinin yanısıra, sıbyan mektepleri, kreş ve anaokulları, binlerce çocuğu geleceğe hazırlıyor.

CANİK'TE EĞİTİM TESİSLERİ CIVIL CIVIL
CANİK'TE EĞİTİM TESİSLERİ CIVIL CIVIL

Türkiye'nin en önemli eğitim kampüslerinden Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Merkezi'ne sahip olan Canik Belediyesi'nin kurduğu etüt merkezleri, sıbyan mektepleri, kreş ve anaokulları her gün binlerce çocuğu ağırlıyor. Çocuk sesleriyle cıvıl cıvıl olan eğitim merkezlerinde eğitim gören yarının büyükleri şimdiden kendilerini geleceğe hazırlıyor.

DEV EĞİTİM ORDUSU

İçerisinde yer alan kreş, anaokulları, Canik Akıl Küpü ve Etüt Merkezi, Kariyer Gelişim Merkezi, Gençlik Merkezi gibi eğitim tesislerinde geleceğe hazırlanan yaklaşık 2 bin öğrencisiyle adeta dev bir eğitim ordusuna sahip olan Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde öğrenciler okul derslerinin yanısıra milli ve manevi değerleri de öğreniyor. Etüt merkezleri ile okul eğitimlerini güçlendiren çocuklar, sıbyan mektepleri, anaokulları ve etüt merkezlerinde değerler eğitimi de alıyor.

‘EĞİTİM VE KÜLTÜRDE DÖNÜŞÜM’

Canik Belediyesi olarak geleceği sağlam temeller üzerine oturtmayı hedeflediklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Bir toplumu şekillendiren faktör eğitimdir. Büyük yatırımlar yaptığımız eğitim ve kültürde önemli dönüşüm sağladık. Çünkü eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Gençlerin şimdiden şekillenmeye başlaması çok önemli. Bu noktada eğitim tesislerimizde gençlerimizi bilgiyle donatırken, onlara milli ve manevi değerlerimizi de öğretiyoruz” izmir escort.

‘GÜÇLÜ GENÇLİK GÜÇLÜ GELECEK’

Gençleri geleceğe hazırlama noktasında önemli projeler ortaya koyan bir belediye olduklarına da vurgu yapan Başkan Genç, "Bu çağda kim gençliği doğru donatırsa gelecek ona aittir. Dolayısıyla milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik hedefiyle bu ülkenin geleceği olan yavrularımızı asla ihmal etmedik. Bilgi çağında üreten bir gençlik için eğitim merkezleri, Gençlik Merkezi, Proje Geliştirme Birimi, Akademik Belediyecilik Birimi kurduk. Bu noktada eğitime ve gençliğe yaptığımız yatırımlarla onur duyuyoruz” diye konuştu.

Canik Eğitim Osman Genç Samsun Samsun Güncel Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak