İbrahim Sarıcaoğlu'dan OSB müjdesi!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede 2. Etap OSB’nin yer temini çalışmalarına başlandığını ve projenin Kavak'ta istihdamı canlandıracağını belirtti.

 İbrahim Sarıcaoğlu'dan OSB müjdesi!
 İbrahim Sarıcaoğlu'dan OSB müjdesi!

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kaymakam Recep Koşal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Güveli ve İlçe Jandarma Komutanı İsmail Karaköse Başkan Sarıcaoğlu'na  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ERDOĞAN VURGUSU...
Kastamonu Valisi ve beraberindekilere  Kavak hakkında bilgilendirme yapan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ''Görevde geçen beş yılımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlerde bizlere gösterdiği yolda halkımızla el ele vererek başarıyı birlikte yakaladık. Bundan sonra da liderimizin gösterdiği yolda aynı düşünce içinde hedefe yine halkımızla birlikte koşacağız” açıklanmalarında bulundu.

'DOĞALGAZ İLGİYİ ARTIRACAK'
Başkan Sarıcaoğlu Samsun Ankara karayolu üzerinde yer alan Kavak'ın konumu yanı sıra Limana ve Samsun-Çarşamba Uluslararası Havalimanına yakınlığı ile yatırımcının ilgisi çektiğini vurgu yaparak, ilçenin doğalgaza kavuşması ile de bu ilginin daha artığına belirtti.

'KAVAK İÇİN BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR'
Sarıcaoğlu son olarak, “Çeşitli alanlarda ciddi bir sıçrama yaşanan Kavak artık ekonomik yönden de gittikçe güçlenen bir ilçe. Bugün Organize Sanayi Bölgemizde tam doluluk sağladık. Gelen taleplere yanıt verebilmek için 2. Etap OSB’nin yer temini çalışmalarına başladık.  Artan istihdam alanları ve modern kentleşme ilçeden göçü de önleme yanında gurbete gidenlerin yeniden memleketlerine dönmelerinin önünü açmıştır.  Artık Kavak için hayallerimiz ve hedeflerimiz çok daha büyük. Görev süremizin bu yeni döneminde de hayata geçireceğimiz projelerimizle ilçemize gerçek bir dönüşümü yaşatacağız. Bu bizim halkımıza en büyük sözümüz” şeklinde konuştu.

BAŞARI DİLEDİ
Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz’de ikinci kez başkan seçilen İbrahim Sarıcaoğlu’nu kutlayarak yeni döneminde başarılar diledi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak