Samsun'da belediye personeline müjde!

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Mayıs ayı içerisinde sosyal denge sözleşmesinin tamamlanacağını duyurdu.

 Samsun'da belediye personeline müjde!
 Samsun'da belediye personeline müjde!

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, makamında Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Doğan makamında gerçekleşen hayırlı olsun ziyaterinde, sosyal denge sözleşmesinin Mayıs ayı içerisinde tamamlanacağına belirtti.

'BAŞKANIMIZIN DESTEKÇİSİYİZ'
Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Avukat Halit Doğan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Gayretli, “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Sendika olarak üyelerimiz ile birlikte yanınızdayız. İyi ilişkiler içersinde olduğumuz Çarşamba Belediyemiz ile bu dönemde Sayın Başkanımızın samimiyeti ve iyi niyeti ile güzel çalışmalara imza atacağımıza eminim. Bizler ve sendika üyelerimiz, çalışmalarımız ve gayretimiz ile Başkanımıza gereken desteği her zaman vereceğiz.”şeklinde konuştu.

BAYRAM MÜJDESİ...
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise ziyaretlerinden dolayı Gayretli ve ekibine teşekkür ederek; “Başarı birlikte çalışma ile kazanılır. Bizlerde çalışanlarımız ile birlikte ilçemize hizmet etmek için yola çıktık. İnşallah Sosyal Denge Sözleşmesi içinde Mayıs ayında Belediye Meclisimizde yetkiyi alarak Ramazan ayında çalışanlarımıza bayramdan önce müjdeyi vereceğiz” açıklamasında bulundu.

Ziyaretin sonunda Gayretli, Doğan’a “İnşallah Çarşambamız ve çalışanlarımız için hayırlı işlerin altına imza atmanız dileği” diyerek üzerinde Doğan’ın adının yazılı olduğu kalem seti hediye etti.

samsun samsunhaber samsungüncelhaber halitdoğan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak