Kayıp Ecrin ilgili kan donduran iddialar!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan aile bireyleri tarafından kan donduran iddialar ortaya atıldı.

Kayıp Ecrin ilgili kan donduran iddialar!
Kayıp Ecrin ilgili kan donduran iddialar!

İki hafta önce Vezirköprü'de evinin önünde oyun oynarken kayboln Ecirn Kurnaz'dan hala haber alınamazken, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan aile bireyleri tarafından  kan donduran iddialar ortaya atıldı.

Ecrin'in annesi Sevcan Kurnaz'ın rahatsızlanmasının ardından köye ambulans çağrılıyor ancak Sevcan'ın kocası Deniz Kurnaz; "Sevcan her şeyi dökülecek, köyden dışarı çıkarmayın" diyor. Bu sözler Sevcan'ın halasına ait. Bütün bunların 
üzerine suçlamaların da göbeğinde olan Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz, yengesine dönerek "Sevcan Kurnaz cevap ver Ecrin nerede?" şeklinde çıkıştı.

ALIŞVERİŞ YAPARKEN YAKALANDILAR

Öte yandan Ecrin'in kaybolmasının ardından annesi Sevcan ve üvey babası Deniz Kurnaz'ın alışveriş yaparken ki görüntüleri canlı yayında izleyenleri şok etti.

Ecrin'in babaannesi Hacer Kurnaz, öne sürülenlere göre  eltisinin çocuğunu daha önce zehirlemiş. Deniz Kurnaz'ın yengesi Hacer Kurnaz'ın eltisi Lütfiye Hanım'ın iddiasına göre Hacer Hanım daha önce kendisinin çocuğunu zehirlemiş.Bütün bu iddialara göre Hacer Hanım, eltisinin kızı Fatma'yı haşere ilacıyla zehirledi.

'KARIMI DA MI YİYECEKSİNİZ'

İddiaların ardından  ise Lüthiye Hanım, Deniz Kurnaz'ın kendisini aradığını samsun oto kiralama böyle konuşuyorsun, benimle ne derdin var senin oğlunu öldürtürüm izmir escortğini belirti.Deniz Kurnaz, annesi ve kardeşi Özkan Kurnaz ile kavgasında; "çocuğumu yediniz karımı da mı yiyeceksiniz"  şeklinde konuştu.

Ortaya saçılan bütün bu olaylar kayıp Ecrin olayının bambaşka boyutlara taşıdı.

 

KAYIPKIZ ECRİN SAMSUN BULUNDUMU
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak