Atakum'da hızlı çözüm!

Atakum Belediyesi Çözüm Merkezi bünyesinde çalışan profesyonel ekiple vatandaşları belediye içerisinde kapı kapı dolaştırmadan sorunları çözüyor.

Atakum'da hızlı çözüm!
Atakum'da hızlı çözüm!

Atakum Belediyesi bünyesinde vatandaşlara etkin hizmet sunabilmek ve sorunlara en hızlı biçimde müdahale edebilmek amacıyla faaliyet gösteren Çözüm Merkezi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Hafta içi her gün Atakum Belediyesi'nin giriş katında profesyonel bir ekip tarafından karşılanan ve talepleri dinlenen vatandaşların tüm işlemleri anında ilgili birimlere aktarılıyor. Tüm istek, şikayet ve sorunların kayıt altına alındığı merkezden günde yüzlerce vatandaş faydalanıyor. 

SOSYAL MEDYADAN ÇÖZÜM
Atakum Belediyesi girişinde yüzyüze iletişimin dışında telefonla ve online olarak da vatandaşlar anında belediye birimlerine ulaşabiliyor. 444 40 55 numaralı telefondan ve Atakum Belediyesi'nin sosyal medyadaki resmi hesaplarından taleplerini ve düşüncelerini ileten vatandaşlara anında geriye dönüş sağlanıyor. Hızlı ve etkili bir iletişim için vatandaşların mesajlarını değerlendiren ekipler, ilgili birimlerle gerekli koordinasyonu sağlayıp vatandaşların belediye binasına gelmesine gerek kalmadan sorunları çözülüyor.

atakum
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak