ALİ KALE TURİSTİK TESİSLERİ YAZ SEZONUNU AÇTI

Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri yaz sezonunu açtı.

ALİ KALE TURİSTİK TESİSLERİ YAZ SEZONUNU AÇTI
ALİ KALE TURİSTİK TESİSLERİ YAZ SEZONUNU AÇTI Samsun Güncel Haber

Sezon başlamadan önce Çamlık Mesire Alanı ve Ali Kale Turistik Tesisleri’nde peyzaj, tadilat, bakım ve yenileme çalışmaları yaptıklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bir kısım çalışmaların ise sürdüğünü söyledi.

Mayıs ayı itibarı ile Alparslan Türkeş Parkı ve Ali Kale Turistik Tesisleri çay bahçelerinin hizmet vermeye başladığını söyleyen Başkan Kılıç, Çamlık Mesire alanında da önemli bakımlar ve yenilemeler yapıldığını belirtti.

Bu yaz daha nezih bir ortamda hizmet verileceğini belirten Başkan Kılıç, "Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte 10 Mayıstan itibaren Bafra Ali Kale Turistik Tesislerimiz halkımıza hizmet vermeye başlamıştı. Yüzme havuzu ise 15 Haziran itibarı ile hizmete girecek. Sakin ve huzurlu ortamıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olan tesisimizde halkımız akşamları semaver çayı yudumlarken, kuruyemiş ve dondurma çeşitlerini de temin edebiliyor. Piknik alanlarının mevcut olduğu çamlık mesire alanımız ve tesis içerisinde yer alan çocuk oyun parkımızda ailelerimiz çocuklarını eğlendirebiliyor.

Akşamlarını huzurlu bir ortamda geçirmek isteyen hemşerilerimize Ali Kale Turistik Tesislerimizi öneriyoruz.”

Havuzun hizmet vermeye başlamasıyla birlikte ilginin daha da artacağını ifade eden Başkan Kılıç, “Sezon başlamadan önce Çamlık Mesire alanımızda ve Turistik Tesislerimizde tadilat çalışmaları yaptık. Bir kısım çalışmalarımız da sürüyor. 15 Hazirandan itibaren yüzme havuzumuz saat 10.00-16.00 arası Pazar, Pazartesi, Salı günleri erkeklere; Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ise bayanlara hizmet verecek.” Dedi.

Bayan günlerinde tesislerde sadece bayan çalışanların olacağının altını çizen Başkan Kılıç, tesislerin akşam 18.00-00.30 arası ailelere ve arkadaş gruplarına hizmet vereceğini söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak