YAZ KUPASI TURNUVASI DEVAM EDİYOR

Samsun Tenis Kulübünde Büyükler Yaz Kupası Turnuvası devam ediyor. Başa antrenör Hüseyin Çelebi, turnuvada Samsun Tenis Kulübü olarak 6 sporcuyla mücadele ettiklerini belirtti. Turnuva yarın oynanacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek.

YAZ KUPASI TURNUVASI DEVAM EDİYOR
YAZ KUPASI TURNUVASI DEVAM EDİYOR Samsun Güncel Haber

Büyükler Yaz Kupası Turnuvası, SamsunTenis Kulübü ev sahipliğinde devam ediyor. 76 sporcunun katıldığı turnuvada Samsun Tenis Kulübü'nde 6 sporcu mücadel ediyor. Samsun Tenis Kulübü Başantrenörü Hüseyin Çelebi, ulusal bir turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek, "76 sporcunun katılmış olduğu turnuvada Samsun Tenis Kulübü olarak ana tabloda 6 sporcuyla mücadele vererek Samsun'u temsil ediyoruz. 12 Ağustos'ta başlayan turnuva 16 Ağustos'ta sona erecek. Biz Samsun Tenis Kulübü yönetim kurulu ve eğitimcileri olarak, özellikle federasyonumuzdan bu gibi organizasyonları sürekli talep ediyoruz. Sezon başında 20 turnuva talebimiz oldu. Federasyon bu taleplerimizi mümkün olduğu kadar yerine getirmeye çalışıyor" dedi.

Baş antrenör Hüseyin Çelebi, geçen yıllara oranla daha fazla turnuva organize ettiklerini belirterek, "Bu yıl 6. turnuvamızı düzenliyoruz. Yılbaşına kadar 2 veya 3 turnuva daha organize etmeye çalışacağız. Samsun Tenis Kulübü olarak bu turnuvaları organize ederken hem Samsun şehrine ekonomik olarak katkı sağlamak hem de bu şehrin çocuklarına bu organizasyonları ulaştırıp daha fazla tenis oynayabilmelerini sağlamak için fedakarlıklarda bulunuyoruz. Kulüp olarak hizmet verdiğimiz 120 sporcunun 50 ile 60 tanesine ciddi manada hizmet veriyor. Çünkü kulüpte 8 yaşından 16 yaşına kadar yaklaşık 60 sporcu turnuvada lisanslı olarak mücadele ediyor. Bu çocuklarda kendi kulüplerinde, kendi şehirlerinde hem şehri hem de kulüplerini temsil ederek, turnuvada mücadele etme imkanı buluyorlar. Bu konuda da Samsun şehrine ve kulübümüze elimizden geldiği kadar hizmet vermeye çalışıyoruz" diye konuştu. 

Kaynak: Samsun Gazetesi

TENİS TURNUVA SAMSUN
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak