PROTOKOL MEKANIYDI HALKA AÇILDI

Bir önceki dönem protokol ağırlanan, ilkadım belediye başkanının Aş evi gibi çalışan, partililere bedava yemek verilen mekan Halka açıldı fiyatlara Zam yapılmadı.

PROTOKOL MEKANIYDI HALKA AÇILDI
PROTOKOL MEKANIYDI HALKA AÇILDI Samsun Güncel Haber

NECATTİN DEMİRTAŞ VATANDAŞIN KESİSİNİ DÜŞÜNDÜ MENÜYE ZAM YAPMADI.;

2019 yerel seçimlerin ardından yapılan Zamlarla neye uğradığını şaşıran Samsun'lulara, İlkadım belediye başkanı Necattin DEMİRTAŞ'dan sevindiren haber geldi. Belediye işletmesi olan Baruthanedeki Ihlamur Cafe Restaurant'da Menüye Zam yapılmadı.

2013 yılında dönemin İlkadım Belediye başkanı Necattin DEMİRTAŞ tarafından temeli atılan ve 2014 yerel seçimler öncesi inşaatının büyük bir kısmı tamamlanan, Proje ismi 
KIR KAHVESİ olarak tanıtılan Ihlamur Cafe Restaurant Eşsiz deniz manzarası ve damak tadıyla Samsunlulara hizmet veriyor.

Samsun'un en çok tercih edilen mekanları arasında yerini alan Ihlamur Cafe Restaurant, yaklaşık 82 çeşit zengin menüsü ve ucuz fiyatları ile ziyaretçilerin uğrak mekanı oldu.

EŞSİZ DENİZ VE ŞEHİR MANZARASI
Konumu itibariyle Eşsiz deniz manzarasına sahip olan Ihlamur Cafe Restaurant en çok tercih edilen mekanlar arasında yer alıyor. İç ve dış mekan olmak üzere toplam 1000 m2 kapalı alan ve 3500 m2 Açık alana sahip. 
Ihlamur Cafe Restaurant'ta Kapalı çocuk oyun alanı, Bebek bakım odası, Mescid ve abdest hane bulunmaktadır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak