TEKKEKÖY BELEDİYESİ 200 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİYOR

Tekkeköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet çağına gelen çocukları sünnet ettirerek ailelerin mutluluğunu paylaştı.

TEKKEKÖY BELEDİYESİ 200 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİYOR
TEKKEKÖY BELEDİYESİ 200 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİYOR Samsun Güncel Haber

Tekkeköy Belediyesi ilçede yaşayan sünnet çağına gelmiş 200 çocuğu ücretsiz olarak uzman ekipler tarafından hijyenik bir şekilde hastane ortamında sünnet ettirerek ailelerin sevincine ortak oldu.

ÜZÜNTÜLERİ VE MUTLULUKLARI PAYLAŞIYORUZ

Bu yıl ilçede yaşayan 200 çocuğun sünnet ettirildiğini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Her yıl olduğu gibi bu yılda sünnet çağına gelen erkekliğe ilk adımı atan evlatlarımızın ve ailelerinin mutluluklarını paylaştık. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar her yıl sünnet çağına gelen evlatlarımızı hastane ortamında alanında uzman doktorlar tarafından sünnet ettiriyoruz. Ayrıca sünnet sonrasındaki ilaçlarını ve gerekli her türlü ihtiyaçları ile sünnet kıyafetlerini de karşılıyoruz" dedi.

 

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 Biz büyük bir aileyiz diyen Başkan Togar,  "Sünnette ailelerin ve çocukların hayatındaki önemli dönüm noktaları arasında yer alan unutulmayacak bir andır. Bu mutluluğu paylaşmak onların yanında olmak bu büyük ailenin ferdi olarak bizimde en büyük mutluluğumuzdur. Bugün olduğu gibi bugünden sonrada her alanda ilçemizde yaşayan herkesin sevincini, üzüntüsünü paylaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak