CEMİL DEVECİ’YE YAKIŞIKSIZ SALDIRI

Samsun'da sahte ve kaynağı olmayan haberlerle sosyal medyada dikkat çekmeye çalışan bazı internet sitelerinin ve sosyal medya hesaplarının yalan haberleri bir bir başlarına çorap ördü.

CEMİL  DEVECİ’YE YAKIŞIKSIZ  SALDIRI
CEMİL  DEVECİ’YE YAKIŞIKSIZ  SALDIRI Samsun Güncel Haber

 

Samsun da seçimde çamura bulaşan ve seçimden sonra trilyonlar milyarlar yedikleri belediyelerin seçimi kaybetmesi sonucu ortada kalan kapısına kilet vurmak zorunda kalan adı gazete işi yıkama yağlama medya kuruluşları harçlıklarını alıp sahte haberlerle siyasileri karalamaya hız kesmeden devam ediyor.

Bazı internet siteleri  'Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci için HDP ile alakalı söylemleri paylaşıyor' başlığıyla bir paylaşım yaptı.Paylaşımı 2 görsellle destekleyen hesap bir şeyi gözden kaçırdı.

Örnek olarak gösterdiği görseldeki hesap cemil deveciye ve atakum belediyesine ait değildi.

Sosyal medyada böyler algılar yaparak gündem oluşturmaya çalışan bazı internet gazeteleri ve sosyal medya hesapları büyük patladı.

Samsunlu vatandaşların iradesiyle belediye başkanı olmuş bir şahsı böyle iftiralarla karalamak hem samsunlulara hem yaptığınız  işe büyük hakarettir.Biz de samsun güncel haber olarak o internet sitelerini kınıyoruz..

Unutmayın ki helal az kazanç kirli haram kazançtan daha iyidir..

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak