TEMİZ BİR İLKADIM İÇİN ÇÖP POŞET UYGULAMASINA ESNAF DESTEK VERDİ

İlkadım Belediyesi’nin eylül aylarında başlattığı ''Temiz Bir İlkadım İçin El Ele'' sloganıyla hayat bulan ''Çöp Poşet'' uygulaması sayesinde ilçede semt pazarları sonrasında çöp toplamak kolaylaştı.

TEMİZ  BİR İLKADIM İÇİN ÇÖP POŞET UYGULAMASINA ESNAF DESTEK VERDİ
TEMİZ  BİR İLKADIM İÇİN ÇÖP POŞET UYGULAMASINA ESNAF DESTEK VERDİ Samsun Güncel Haber

İlkadım  Belediyesi tarafında başlatılan ve Pazar esnafının büyük ilgi gösterdiği çöp poşeti uygulaması için vatandaşlar ve esnaf İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkür etti. Proje kapsamında İlkadım ilçesindeki tüm pazarlarda sabah saatlerinde esnaflara çöp poşeti dağıtılarak gün sonunda ortaya çıkan meyve ve sebze artıklarını poşetlerinin içerisine koyup tezgah açtıkları yere bırakması sağlanıyor.

“Uymayanlar Cezalandırılacak”

Uygulamaya en çok sokağında semt pazarı kurulan vatandaşların sevindiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,''Eylül  ayında başlattığımız uygulamamızı sorunsuz olarak devam ettirmekte kararlıyız. Semt pazarları sonrasında sokaklar adeta şehir çöplüğüne dönüşüyor ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz saatlerce sokak sokak gezerek atıkları toplamak için uğraşıyorlardı. Bugüne kadar hem pazar esnafımızın uygulamaya alışması hem de iyi niyetimizden dolayı çöplerini poşet içerisinde bırakmayanlara cezai işlem uygulamamıştık. Ancak bundan sonra zabıta ekiplerimizin kontrolünde cezai işlem uygulayacağız. Çöplerin bu şekilde toplanmasına en çok sokaklarında semt pazarı kurulan vatandaşlar sevindi. Pazar sonrası sokaklarda kötü görüntüler oluşmuyor. İlkadım  hepimizin, ilçemizi daha temiz, daha düzenli hale getirmek için tüm birimlerimiz ile gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak