Sertifikalarını Aldılar

Genel Yetkili Sendika Bem-Bir-Sen ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) işbirliği ile görevde yükselme ve unvan değişikliği eğitim hazırlık kursularını tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Sertifikalarını Aldılar
Sertifikalarını Aldılar Samsun Güncel Haber

Büyükşehir Belediyesine Atakum Sanat Merkezinde düzenlenen sertifika törenine Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, OMÜ Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof Dr Hasan Tahsin Keçeligil, SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız, BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve davetliler katıldı.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli  sendika olarak açtıkları kursa destek veren katılımcılara teşekkür ederek; “Tüm çalışmalarımız üyelerimiz için. Bu çalışmalarda katkı veren herkese teşekkür ederim. Üyelerimizin kariyer olarak daha iyi yerlere gelebilmesi için bu tür etkinlikler önemlidir. Sendika olarak üyelerimizin kendilerini yetiştirme ve geliştirme çalışmalarında her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz.” Dedi.

BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever yapılan faaliyetin önemli olduğunu belirterek; “Bu tür faaliyetleri önemsiyor ve sendika olarak her zaman memurumuzun yanındayız.” Dedi.

Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise  belediye, sendika ve üniversite işbirliği ile açılan eğitim programının önemli olduğunu belirterek; “Çalışanlarımızın kendilerini geliştirmeleri önemli. Bu tür eğitim programlarına destek vermek bizler için onur verici.” Dedi.

OMÜ Rektörü Sait Bilgiç ise eğitim programının Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından verildiğini belirterek; “Bizler eğitim konusunda üzerimize görev düştüğü sürece buradayız ve sizlerin anındayız.” Dedi.

Konuşmaların ardından BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından desteklerinden ötürü Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve OMÜ Rektörü Sait Bilgiç ile eğitim programınada görevli öğretim görevlilerine hediye takdim edildi.

Eğitim programını başarı ile tamamlayanlara Büyükşehir Belediyesine Atakum Sanat Merkezinde düzenlenen sertifika törenine Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, OMÜ Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof Dr Hasan Tahsin Keçeligil, SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız, BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından katılım sertifikalarının verilmesi ile program sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak