ÇARŞAMBA OSB DOSYASI BAKAN MUSTAFA VARANK’TA

Çeşitli programlara katılmak için Samsun’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nin 2020 yatırım programına alınması için hazırlanan dosya teslim edildi.

ÇARŞAMBA OSB DOSYASI BAKAN MUSTAFA VARANK’TA
ÇARŞAMBA OSB DOSYASI BAKAN MUSTAFA VARANK’TA Samsun Güncel Haber

Samsun’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz Samsun’lu işadamı Cemal Yeşilyurt’un misafiri olarak bir araya geldiler.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “ Çarşamba’nın geleceğine değer katmak, hemşerilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek ve gelir düzeylerini arttırmak için çalışıyoruz. Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi ilçemizin ekonomisine ve istihdamına sunacağı katkıları biliyoruz. Şehrimize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nin 2020 yatırım programına alınması ve altyapı inşaatına başlanması için hazırladığımız dosyayı teslim ettik. Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çarşambamıza hayırlı olsun”dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak