SANDIKÇI'DAN ANKARA MESAİSİ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Ankara'da düzenlenen İçişleri Bakanlığı yetkilileri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ve Belediye Başkanlarının katıldığı Akıllı Şehirler Kongresine katıldı.

SANDIKÇI'DAN ANKARA MESAİSİ
SANDIKÇI'DAN ANKARA MESAİSİ Samsun Güncel Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' nun da katıldığı kongrede Belediyeler ve diğer kamu kurumlarının kullanacağı E-Belediye sistemi sayesinde ülke genelinde elde edilecek iş gücü kaynak ve zaman tasarrufu konuşuldu.

Sandıkçı, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer'i makamlarında ziyaret eden Başkan Sandıkçı daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Samsun Milletvekilleri Dr. Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ve Av. Orhan Kırcalı ile görüşmelerde bulundu.

“İstişare Ve Fikir Alışverişi”

Gerçekleştirdiği görüşmelerde Canik'in geleceğini konuştuklarını ve istişareye önem verdiklerini ifade eden Başkan Sandıkçı;

 “Şehrimiz ve ilçemiz ile ilgili verimli ve faydalı görüşmeler yaptık. İmar, çevre, kentsel dönüşüm, istihdam üzerine yaptığımız görüşmeler sonucunda somut adımların sözlerini aldık. Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Bu sebepten ötürü her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat vereceğiz.

“Bölgemizin En Güzide, Nezih Yeri”

“Devletimiz bir taraftan terörle mücadele ederken diğer taraftan da ekonomik gelişmelere hız veriyor. Biz de bu bağlamada Ankara’da bir dizi temaslarda bulunduk. Yaptığımız görüşmede şehrimizin ve ilçemizin en güzide, nezih yeri olacak olan Millet Bahçemizle ilgili bölgemize sağlayacağı kazanımlarla ilgili faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. İlçemiz adına oldukça olumlu görüşmeler yaptığımız bu ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcımıza ve Milletvekillerimize ilçemize gösterdikleri ilgi, katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak