OMÜ'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Omü'de yeni dekan ataması yapıldı.

OMÜ'DE GÖREV DEĞİŞİMİ
OMÜ'DE GÖREV DEĞİŞİMİ Samsun Güncel Haber

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesindeki görev değişimiyle Prof. Dr. Emin Kasap, Fakültenin yeni dekanı oldu.Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in katılımıyla Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık Makamı’nda gerçekleştirilen törenle, Fakültenin eski Dekanı Prof. Dr. Bekir Batı, görevini Prof. Dr. Emin Kasap’a devretti.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, eski Dekan Prof. Dr. Bekir Batı’nın 3 yıllık görevi boyunca özverili bir biçimde hizmet ettiğini vurgulayarak “Bizler göreve geldiğimizden bu yana 3 yıllık zaman diliminde cansiparane çalışan ve Fakültemize kayda değer hizmetleri olan Bekir Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun, emekleri boşa gitmeyecektir. Görevi boyunca güzel hizmetlere imza attılar. Tabii Bekir Hocamız, Fakültemizin en eski akademisyenlerinden biri olarak hizmetlerine devam edecek. Hakikaten Bekir Hocamızın burada görev yaptığı süre içerisinde Fakülte çalışanlarının huzursuz olduğu hiçbir olay yaşamadık ve Fen-Edebiyat Fakültemiz en sorunsuz fakültelerden biri olarak bugüne geldi.” dedi.

Üstlendiği Matematik Bölümü başkanlığı sırasında Prof. Dr. Bekir Batı’dan çok şey öğrendiğine işaret eden yeni Dekan Prof. Dr. Emin Kasap da “Bekir Hocamız özellikle Bölümümüzün kalite geliştirme ve akreditasyon sürecinde bizlere çok çok destek oldu. Her zaman bizi güler yüzle karşıladı, ‘olmaz’ dediğini hiç duymadım. Fakültemizde bundan sonra inşallah adalet ve çok çalışmayı esas alan bir çalışma yönetimiyle bizlere güvenenleri mahcup etmemeye gayret edeceğiz. Makamlar gelip geçici, bunun çok iyi farkındayım. Makamlar devletindir, bizler makamların ancak hizmetkârı olabiliriz, buna inanıyorum. Makamın arttıkça vebalin de arttığının farkındayız. Fizik biliminde yükseğe çıktıkça basınç azalır ama ben şuna inanırım ki insan yükseldikçe makamındaki basınç da artar. İnşallah Allah’ın rızasını kazanacak işler yapmak nasip olur. Ülkemize, milletimize, öğrencilerimize faydalı olabilirsek ne mutlu bize. Tek bir öğrencimizin başarısı bile Fakültemiz ve bölümlerimiz adına umut vericidir.” değerlendirmesinde bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak