SAMSUN'DA HAVA BUGÜN NASIL?

Meteorolojinin hava durumu değerlendirmelerine göre, Samsun'da hava bugün parçalı bulutlu 21 derece olacak.

SAMSUN'DA HAVA BUGÜN NASIL?
SAMSUN'DA HAVA BUGÜN NASIL? Samsun Güncel Haber

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünün yapmış olduğu hava durumu tahminlerine göre, bugün Samsun ve  bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarların, güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor..

19 Mayıs Hava Durumu  verilerine göre ilçede parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 21 en yüksek sıcaklı ise 23 derece olacağı tahmin ediliyor.

Alaçam Hava Durumu  verilerine göre ilçede havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.En düşük sıcaklık 18 en yüksek sıcaklık ise 24 derce olacağı tahmin ediliyor.

Asarcık Hava Durumu  verilerine göre havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. en düşük sıcaklık 14 en yüksek sıcaklık ise 24 derce olacağı tahmin ediliyor.

Ayvacık Hava Durumu  verilerine göre havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.En düşük sıcaklık 18 en yüksek sıcaklık ise 24 derce olacağı tahmin ediliyor.

Bafra Hava Durumu  verilerine göre ilçede havanın çok bulutlu olacağı bekleniyor.En düşük sıcaklık 17 en yüksek sıcaklık ise 27 derce olacağı tahmin ediliyor.

Canik Hava Durumu  verilerine göre ilçede havanın çok bulutlu olacağı en düşük sıcaklık 19 en yüksek sıcaklık ise 27 derce olacağı tahmin ediliyor.

Çarşamba Hava Durumu  verilerine göre havanın çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. en düşük sıcaklık 17 en yüksek sıcaklı ise 27 derce olacağı tahmin ediliyor.

Havza Hava Durumu  verilerine göre ilçede parçalı bulutlu bekleniyor. En düşük sıcaklık 13 en yüksek sıcaklık ise 26 derce olacağı tahmin ediliyor.

Kavak Hava Durumu  verilerine göre havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık ise 25derce olacağı tahmin ediliyor.

Ladik Hava Durumu  verilerine göre ilçede havanın parçalı bulutlu olacağı bekleniyor. En düşük sıcaklık 11 en yüksek sıcaklık ise 23 derce olacağı tahmin ediliyor.

Salıpazarı Hava Durumu  verilerine göre ilçede hava parçalı bulutlu gözüküyor en düşük sıcaklık 20 en yüksek sıcaklı ise 28 derce olacağı tahmin ediliyor.

Tekkeköy Hava Durumu  verilerine göre havanın çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. en düşük sıcaklık 16 en yüksek sıcaklı ise 28 derce olacağı tahmin ediliyor.

Terme Hava Durumu  verilerine göre ilçede hava çok bulutlu en düşük sıcaklık 19 en yüksek sıcaklık ise 27 derce olacağı tahmin ediliyor.

Vezirköprü Hava Durumu  verilerine göre ilçede parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 15 en yüksek sıcaklık ise 29 derce olacağı tahmin ediliyor.

Yakakent Hava Durumu  verilerine göre ilçede çok bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 18 en yüksek sıcaklık ise 26 derce olacağı tahmin ediliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak