VEFAT EDEN BABASININ TÜM EV EŞYALARIN KADIN KOORDİNASYON MERKEZİNE BAĞIŞLADI

İlkadım Belediyesi yardımseverlerin bağışladığı ev eşyaların Kadın Koordinasyon Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Geçirdiği rahatsızlık sonrası vefat eden babalarının tüm eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi'ne bağışladı.

VEFAT EDEN BABASININ TÜM EV EŞYALARIN KADIN KOORDİNASYON MERKEZİNE BAĞIŞLADI
VEFAT EDEN BABASININ TÜM EV EŞYALARIN KADIN KOORDİNASYON MERKEZİNE BAĞIŞLADI Samsun Güncel Haber

İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaşla bir taziye ziyaretinde karşılaşan Necibe Kurtuluş ve Şebnem Batal, geçirdiği rahatsızlık sonrası vefat eden babaları Merhum Sefer Kurtuluş’un evindeki tüm eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi'ne bağışlamak istediklerini söyledi. Bu konuşma sonrası hemen harekete geçen  Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır ile birlikte ihtiyaç sahibi insanlara bağışlanmak üzere  Çiftlik Mahallesi Aziziye Caddesi Çiftlik Apartmanı'ndaki adrese giderek halıdan mobilyaya mutfak eşyasında perdesine kadar evde  kartonlarla koli halinde paketlenmiş tüm eşyaları tutanak karşılığında alarak ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmak üzere İlkadım Belediyesi Hayır Çarşına naklini sağladı.

’Belediye olarak gelecek yardımları ulaştırmaya hazırız’’

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirten İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır;’’ Bu hizmetlerle bir nebze olsun ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarına çare olmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de sadece belediye kaynaklarını değil, yardımsever insanlarımızın da katkı koymasını bekliyoruz. Belediye olarak biz aracı olarak gelecek yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya hazırız’’ dedi.

‘’Kimseyi ayrıştırmadan insanlarımıza faydalı olma gayretindeyiz’’

Yapılan yardımların bağış yapanla dağıtılan ihtiyaç sahibi kişilerin mağdur ve rencide olmadığı sistemde kendilerinin bir köprü görevi gördüklerini belirten Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, ‘’Hem yardımsever hem de ihtiyaç sahipleri bize ulaşsın diye biz onların arasında bir köprüyüz ve çok güzel katılımlar aldık. İnsanlar eşyalarını değiştiriyor evdekileri nereye vereceklerini bilmedikleri için gerek giyim, gerekse ev eşyalarını çöpe atıyorlardı. Hayır Çarşısı ile hem ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gideriliyor, hem de insanlar fazla eşyalarının başka insanların faydalanmasını sağlanıyor. Kimseyi ayrıştırmadan insanlara faydalı olma gayretindeyiz. Sosyal medya ve gazete haberleri vasıtasıyla yardımsever insanlarımıza ulaşıyoruz. Bu sebeple evin tüm eşyalarını ihtiyaç sahibi insanlara bağışlanmasına vesile olan Merhum Sefer Kurtuluş’un Kız kardeşi Necibe Kurtuluş’a ve Kızı Şebnem Batal’a, yeğenleri Onur Ozan’a Sedat Batal’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi

‘’Güvenilecek tek yardım kuruluşu’’

Bağışlanan tüm eşyaların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması adına Kadın Koordinasyon merkezinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten hayırsever Şebnem Batal, tüm eşyalarını, güvenebileceğim tek yardım kuruluşu olduğundan dolayı Kadın Koordinasyon Merkezinin tercih ettiğini söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak