İLKADIM’LI HAYIRSEVER YARDIM İÇİN KADIN KOORDİNASYON MERKEZİNİ SEÇTİ

İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi ismini vermek istemeyen hayırseverin yaptığı bağış üzerine, ilçede yaşayan çocuklara kışlık kıyafet yardımında bulundu. Yeni kıyafetlere sahip olmanın heyecanını yaşayan çocukların ve ailelerinin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

İLKADIM’LI HAYIRSEVER YARDIM İÇİN KADIN KOORDİNASYON MERKEZİNİ SEÇTİ
İLKADIM’LI HAYIRSEVER YARDIM İÇİN KADIN KOORDİNASYON MERKEZİNİ SEÇTİ Samsun Güncel Haber

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek maddi durumu yetersiz olan çocukların kışlık kıyafet ihtiyacını karşılamak adına Hayırsever insanlara yol haritası olan Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş,  100 çocuğa yardım elini uzattı. Tespit edilen adreslerden belediye yetkilileri ile alınan ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklar alış-veriş merkezinde istedikleri kıyafetleri seçerek sahip olmanın mutluluğunu yaşadı.

 ''İhtiyaç sahibi insanlara önce ziyaret ediyor sonra yardım yapıyor''

 İhtiyacı olan aileleri yerinde ziyaret edip tespit ettikten sonra yardım için davet eden Koordinasyon Merkezi in hizmetlerini bu zamanda takdir edilecek düzeyde olduğunu söyleyen N.S, '' Eşim cezaevinde kendim ise  hastalığımdan ötürü çalışamıyorum  2 çocuğum ile geçim mücadelesi veriyorum. Yaptığım başvuru sonrası evime bizzat  gelerek tespit yapan Gönüllü Başkan Lütfiye Demirtaş'a hayata tutunmak adına yaptığı yardımlardan ötürü teşekkür ederim'' dedi. 

 ''Onları mutlu görmek bizi memnun ediyor''

 Çocuklara kışlık kıyafet yardımını büyük bir memnuniyetle yaptıklarını belirten Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkan Lütfiye Demirtaş "Bugün çocukların gönlünü kazanmaya çalışıyoruz. Meşakkatli hayat yolculuklarında bir nebze olsun destek olduk. Çocuklarımıza kendi elbiselerini kendi arzularına göre seçme imkanı sunduk. Amacımızı, sadece kıyafet yardımı yapmak değil, aynı zamanda, çocuklarımıza mağazada alışveriş yapmanın sevincini yaşatmak istedik. Onları mutlu görmek bizleri memnun ediyor. Ben bu vesile ile soğuk kış gününde bu anlamlı yardım yapan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Sistemimizde kaydı bini aşan muhtaç ailelere yapılan yardımlara katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz  bize sosyal medya ve telefon hattımız 444 55 01’den  dahili 1055-56 tuşlayarak ulaşıp  bilgi alabilirler" ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak