ŞAMPİYONLARLA KIYASIYA MÜCADELE

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Samsunlu milli sporcular Salihcan Öztankal ve Mehmet Yasin Bayraktar ile masa tenisi maçı yaptı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçta şampiyonlar Başkan Deveci'yi 11-5 ve 11-6 mağlup etti

ŞAMPİYONLARLA KIYASIYA MÜCADELE
ŞAMPİYONLARLA KIYASIYA MÜCADELE Samsun Güncel Haber

 

Masa tenisinde 6 yıldır namağlup Türkiye şampiyonu olduktan sonra en son Avrupa 3.'sü olan down sendromlu milli sporcu 19 yaşındaki Salihcan Öztankal ve Down Sendromlular Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonu 18 yaşındaki Mehmet Yasin Bayraktar'a maç sözü veren Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, şampiyonlarla bir araya geldi. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçta şampiyonlar, eski bir masa tenisi sporcusu olan Başkan Deveci'yi 11-5 ve 11-6 skorlarıyla mağlup etti.

 

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU SÖZÜ ALDI

Öztankal ile Bayraktar'ın antrenörlerinin ve takım arkadaşlarının da saha kenarından şampiyonlara destek verdiği maçta renkli görüntüler ortaya çıktı. Başkan Deveci ile maç yapmaktan büyük keyif aldıklarını ifade eden sporcular, kazanmanın mutluluğunu da yine Başkan Deveci'ye sarılarak gösterdi. Dünya olimpiyatlarına katılmaya hazırlanan şampiyonlarla maç yapmaktan gurur duyduğunu kaydeden Başkan Deveci ise, "Masa tenisi birçok açıdan faydalı bir spor dalı. Gençlerimizin sporun her türlüsüyle uğraşmasını ve sporun ahlakıyla yetişmelerini çok önemsiyoruz. Salihcan ve Mehmet Yasin gibi evlatlarımızın her zaman yanında olacağız. Onlar da bana dünya şampiyonasında şampiyonluk sözü verdi. Bütün sporcularımızın başarılarını yakından takip ediyor olacağım" dedi.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak