SAMSUNSPOR'UN PİLOT TAKIMINDA BİRLİK YEMEĞİ

Tokat Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, hafta sonu Kozanlı Belediyespor ile oynanacak karşılaşma öncesi Erbaaspor'un yöneticileri, teknik ekibi ve futbolcuları ile bir araya geldi.

SAMSUNSPOR'UN PİLOT TAKIMINDA BİRLİK YEMEĞİ
SAMSUNSPOR'UN PİLOT TAKIMINDA BİRLİK YEMEĞİ Samsun Güncel Haber

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ,Süper Toto 3.lig 2.grupta mücadele veren ve 17 puanla 14. Sırada yer alan Erbaa Spor yönetici, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.


Yönetici, teknik heyet ve futbolcuları  Erbaa Belediyesi Sosyal tesislerine davet eden Belediye Başkanı Karagöl, hafta sonu oynanacak olan Kozanlı Belediyespor maçı öncesi sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.
Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl yaptığı açıklamada” Tokat’ın en büyük ilçesi olan ilçemiz, sporun her branşının oynandığı ve bu anlamda gerek il düzeyinde gerek se ülke düzeyinde sporcular çıkararak kendini ispatlamış bir yerdir” dedi.
Karagöl, sosyal  belediyeciliğe çok önem verdiklerini , bu anlamda bütün spor branşlarını da ellerinden geldiğince desteklediklerini ifade ederek“3.Ligde mücadele veren Erbaaspor’umuzun hafta sonu oynayacağı Kozanlı Belediyespor maçı öncesi hem moral vermek, hem sohbet etmek hem de fikir alışverişinde bulunmak üzere onları davet ettik. Arzumuz, amacımız ve gayemiz Erbaaspor’umuzu en güzel yerlerde görmek, inşallah bu anlamda kendilerine elimizden geldiğince desteğimizi sağlıyor ve sağlamaya da devam edeceğiz” diye konuştu.
Program günün anısına fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak