SADECE AYAKLARINI DEĞİL, GÖNÜLLERİNİ DE ISITTIK

Sandıkçı, “Mutlu, huzurlu bir Canik için insanlarımızın dertlerini, sevinçlerini paylaşmaya, gönüllerini ısıtmaya devam edeceğiz”

SADECE AYAKLARINI DEĞİL, GÖNÜLLERİNİ DE ISITTIK
SADECE AYAKLARINI DEĞİL, GÖNÜLLERİNİ DE ISITTIK Samsun Güncel Haber

Canik Belediyesi kırsal mahallelerde öğrenim gören okul öncesi ve ilkokul öğrencilerin tamamına bot dağıttı.

Canik Belediyesi Sosyal Belediyecilik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sosyal Yardım Hizmetleri Birimi ile Canik İlçesinde yaşayan yetim çocuklardan yaşlı insanlara, engelli vatandaşlara ve yardıma ihtiyacı olan her kesime yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Belediye kırsal mahallelerde öğrenim gören okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin tamamına kışlık bot dağıtımı gerçekleştirdi.

Sandıkçı, “Hem hizmet etmeye hem gönüllere dokunmaya devam edeceğiz”

Hizmet belediyeciliğinin yanında gönüllere de dokunmaya devam edeceklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik ilçemizde her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  İnsanlarımızın sevincini, mutluluğunu, hüznünü ve kederini paylaşmaya devam ediyoruz. Sosyal Yardım Hizmetleri Birimimiz ilçemiz genelinde yaptığı tespitlerle ihtiyacı olan her insanımıza yardımlarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için imkânlarımız ölçüsünde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Günlük sıcak yemek yardımlarımız, ayni-nakdi yardımlarımız devam ediyor. Yetim çocuklarımızın, ihtiyaç sahibi yaşlı insanlarımızın her zaman yanındayız. Zorlukları, güçlükleri birlikte aşmak için ilçe halkımızın yanı başındayız. Mutlu, huzurlu bir Canik için ilçemiz insanlarının dertleriyle dertlenmeye, sevinçlerini paylaşmaya, gönüllerine dokunmaya devam edeceğiz. Yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere de ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Sandıkçı, öğrencilere tek tek bot giydirdi

Başkan Sandıkçı, Kırsal Mahallelerde okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin botlarına kavuşmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Çocuklarla yakından ilgilenen ve çocukların botlarını tek tek kendisi giydiren Başkan Sandıkçı, çocuklarla ip çekme oyunu oynadı. Sandıkçı,  “Bu soğuk kış günlerinde yavrularımızın ayakları üşümesin, yavrularımızın yüzleri gülsün, sevinsinler, mutlu olsunlar istiyoruz. ” dedi.

Canik Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Birimi Bot Dağıtım Programına Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın yanı sıra Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Canik Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetler Birim Müdürü Ali Kemal Tural, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak