SAMSUN'U DÜNYAYA TANITACAK FİLM "CANIM DAYIM"

Canım Dayım Filmi Karadenizi & Samsunu Dünyaya Tanıtacak

SAMSUN'U DÜNYAYA TANITACAK FİLM
SAMSUN'U DÜNYAYA TANITACAK FİLM Samsun Güncel Haber

Canım Dayım “Bize Bir Şans Verin” Filmi’nin karedeniz ve Samsunu dünyaya tanıtacak bir festival filmi projesi olduğunu söyleyen Senarist  ve Yönetmen Fuat YILMAZ sözlerine şöyle devam etti "Yaklaşık iki yıldır projemizi hayata geçirmek için çok emek sarf ettik ve gecemizi gündüzümüze  katarak tüm hazırlıklarımızı Otizm Vakıflarının desteğiyle büyük bir titizlikle tamamladık"

 Otizm hastası bir dayı ile  küçük kız yeğeninin hikayesini anlatan dram türündeki filmin konusuyla büyük etki ve beğeni toplayacağını söyleyen Fuat YILMAZ "Canım Dayım filmiyle öncelikli hedefimiz farkındalığın sesi olabilmek ve Karadeniz halkının Ne kadar vefalı ve vicdan sahibi olmasının yanı sıra Çernobil faciasında yaşanılan zorlukları ve dramı anlatmak istiyoruz" dedi. Filmin oyuncu kadrosunda, Birçok ünlü ismin  yer alacağını söyleyen Yılmaz Kültür  bakanlığının öncülüğünde otuza yakın vakıf ve derneğin tam desteklerini alarak bu yola çıktıklarını söyledi

FİLM 21 ÜLKE FESVİVALİNDE GÖSTERİMDE OLACAK

Canım Dayım “Bize Bir Şans Verin Filmi  Academy Awards ,Golden Globe, Cannas, Berli. San Sebastian ,  Rotterdam, Tokyo ve Toronto uluslar arası film festivalleri dışında İngilizce altyazı olarak 21 ülke festivalinde boy gösterecek. 

Filmin yapımcılığını Samsunlu iş adamı ÖMER ÖRNEK ve FUAT YILMAZ  yapmaktadır. Filmin çekimleri mart ayında samsunda başlayıp 1 ay boyunca devam edecek.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak