SAMSUN'DA HAVA BUGÜN NASIL?

Meteorolojiden alınan 5 günlük hava durumu raporuna göre, Samsun'da bugün ve yarın havanın yağmurlu olması bekleniyor. Salı gününden itibaren ise hava az bulutlu olacak Sıcaklıklar 8-10 derece artacak.

SAMSUN'DA HAVA BUGÜN NASIL?
SAMSUN'DA HAVA BUGÜN NASIL? Samsun Güncel Haber

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden alınan 5 günlük hava durumu raporuna göre, Samsun'da hava Salı gününden itibaren açacak ve sıcaklıklar 8-10 derece artacak.

HAFTA BAŞI YAĞIŞLI

Samsun ve Terme'de hafif yağmur beklenirken diğer ilçelerde hava çok bulutlu olacak. Kent merkezinde hava sıcaklığı 5-8 derece civarında ölçülürken, iç bölgelerdeki ilçelerde sıcaklıklar sıfırın altına düşecek. 24 Şubat Pazartesi günü ise il genelide yağmur bekleniyor. Merkezde hava sıcaklığı ise en düşük 4 en yüksek 14 derece ölçülecek. Kavak, Ladik ve Vezirköprü'de ise sıcaklıklar sıfırın altına düşecek.

ASARCIK'TA KARLA KARIŞIK YAĞMUR

25 Şubat Salı günü ise Samsun merkezde çok bulutlu hava hakim olurken hava sıcaklığı en düşük 4 en yüksek 11 derece olacak. Asarcık'ta karka karışık yağmur beklenirken, 19 Mayıs, Alaçam, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, Salıpazarı, Tekkeköy ve Terme'de yağmurlar etkisini sürdürecek.

HAVA SICAKLIĞI 20 DERECEYİ GÖRECEK

26 Şubat Çarşamba günü il genelinde az bulutlu hava hakim olacak ve hava sıcaklıkları artacak. Samsun'da hava sıcaklığı en düşük 5 en yüksek 16 derece ölçülecek. 27 Şubat Perşembe günü ise il genelinde hava sıcaklığı 18-20 derecelere kadar çıkacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak