ABDÜLKADİR KÖSTEK’TEN KADINLARA KARANFİL

AK Parti Atakum ilçe Başkanı Abdülkadir Köstek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pazar yeri gezerek kadınlara karanfil verdi

ABDÜLKADİR KÖSTEK’TEN KADINLARA KARANFİL
ABDÜLKADİR KÖSTEK’TEN KADINLARA KARANFİL Samsun Güncel Haber

AK Parti Atakum ilçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Kadın Kolları Başkanı Sevim Özil ve teşkilat üyeleri ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde pazar yeri ziyareti gerçekleştirerek, kadınların gününü kutladı. Pazar yerinde satış yapan ve alışveriş yapan kadınlara karanfil dağıtan Başkan Köstek, kadınlarla sohbet ederek kadınlar gününü kutladı.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan AK Parti Atakum ilçe Başkanı Abdülkadir Köstek, “Teşkilat üyelerimizle birlikte bu özel günde ilçemizde pazar yeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Teşkilat üyelerimizle birlikte özel gün dolayısıyla kadınlarımıza karanfil dağıttık” dedi.

“Merhametin, şefkatin, sevgi ve fedakârlığın timsali olan kadın, kimi zaman bir anne, kimi zaman gelecek nesillerimizi yetiştiren bir öğretmendir” diyen Köstek, “Kadın sadece bir anne değil, hayatın her alanında bize yön veren ve hayata hazırlayan en değerli varlıklarımızdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak