HAVZA'DA VİRÜS ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çin'de ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Caddelerde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

HAVZA'DA VİRÜS ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
HAVZA'DA VİRÜS ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Samsun Güncel Haber

Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Dezenfeksiyon ekibi tarafından Yeni, 25 Mayıs, Bahçelievler, Sondaj ve Çay Mahallelerinden geçmekte olan bin 700 metre uzunluğundaki Şehit Yarbay Mest Kuru Caddesi ve ana bağlantı yollarında dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.

Yapılan dezenfeksiyon çalışmalarını takip eden Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Çalışkan, Yeni Mahalle Muhtarı adem Şahin ve Sondaj Mahallesi Muhtarı Mahmut Bayraktar çalışımlardan ötürü Havza Belediyesine teşekkür ederek; “Sayın Belediye Başkanımızın şahsında gece gündüz demeden bizler için mesai yapan tüm belediyeci kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bizlerde muhtarlar olarak mahalle sınırlarımızda yaşayan 65 yaş üstü ve kronik hastalarımız için elimizden geleni yapıp devletimizin yükünü hafifletmek için çalışıyoruz.” Dediler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; “Şehirler arası yolculuk yapacak vatandaşlarımız için bir takım kısıtlamalar getirildi. Mecburi haller dışında seyahat kısıtlaması uygulanmakta. İlçe otogarımız kapandı.  İçişleri Bakanlığı genelgesindeki şartları taşıyan, otobüsle yolculuk yapmak isteyen vatandaşlarımız oluşturulan otogar binamızda hizmet veren Seyahat İzin Kurulu gelip müracaat ettiklerinde seyahat izin belgesi düzenlenecek.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak